Idei si sfaturi practice

Cat dam la nunta/botez?

De multe ori cand suntem invitati la un eveniment special, precum o nunta sau un botez, ne lovim de o intrebare: cat dam? Da, cati bani punem in plic. Iar lucrurile se complica si mai mult cand ne gandim ca trebuie sa luam in calcul diverse aspecte, precum locatia in care se desfasoara evenimentul, localitatea, relatia pe care o avem cu cei care ne-au invitat, cate persoane mergem, ce venit lunar avem si ziua in care se desfasoara evenimentul. E dificil, nu-i asa? Mai ales ca atunci cand incercam sa intrebam alti invitati cat dau  ne lovim de o reticenta iesita din comun. Gratie unor minti sclipitoare si a evolutiei tehnologice, astazi putem scapa de toate aceste probleme cu o singura aplicatie: Cat dau?

Cei care au creat aceast minunat instrument au pornit de la aceeasi dilema, si dorind sa ofere o solutie cat mai viabila, au studiat exemple variate din diferite colturi ale tarii, diferite relatii si niveluri salariale. Asa a aparut o aplicatie tare faina, care va permite sa descrieti cat mai exact evenimentul la care mergeti, pentru a primi un raspuns relevant. Prin urmare, puteti alege tipul evenimentului (nunta, botez, majorat, celebrari), localitatea, relatia (nasi de cununie, nasi de botez, frati, bunici, veri, unchi, matusa, rude mai indepartate, prieteni apropiati, colegi/vecini, obligatie, parinti), cati mergeti (singur, cuplu, cuplu plus un copil, cuplu plus doi copii, parinte si un copil, trei adulti, patru adulti, copil singur), venitul (interval salarial intre 1000 lei si 10000 lei, somer, elev, student, pensioner, cu dificultati financiare), locatia (restaurant cu staif, restaurant, terasa/gradina de vara, cantina, in curte), ziua in care are loc (vineri, sambata, duminica, in alta zi).

Evident, cei care au dezvoltat aceasta aplicatie sunt foarte deschisi la feedback, asa ca ii puteti ajuta sa imbunatateasca aplicatia chiar aici.

Ai folosit aplicatia? Cum ti s-a parut? Ce mai poate fi imbunatatit? Spune-mi intr-un comentariu!

Daca nu ai folosit-o, instaleaz-o chiar acum de aici!

It's only fair to share...Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on Twitter

Leave a Reply

Required fields are marked*