Idei si sfaturi practice

3 aplicatii de mobil utile in organizarea nuntii

 

 

  1. Wedding budget1

Este o aplicatie pentru android, simpla si usor de utilizat, cu un design prietenos, care va ajuta sa gestionati banii disponibili pentru fiecare aspect important al evenimentului. Printre aspectele amintite de aplicatie se numara costurile cununiei religioase, coafura, machiaj, verighete, flori, sala si multe altele. Dupa trecerea sumei alocate in dreptul fiecarui aspect, aplicatia calculeaza totalul, astfel incat sa stiti in ce stadiu sunteti cu bugetul alocat intregului eveniment. Puteti vedea cum functioneaza, instaland aplicatia chiar acum.

 

  1. iwedding deluxe

2

Este o aplicatie pentru iphone, care va permite sa organizati mai multe aspecte ale nuntii, cele mai importante fiind bugetul si aranjarea invitatilor la mese. De asemenea aplicatia va permite sa creati  to do list, pentru a nu uita nimic din ceea ce aveti de facut. Puteti vedea cat este de utila instaland-o chiar de aici!

  1. Evernote 3

Atunci cand ne organizam nunta suntem cu ochii in patru sa vedem ce se intampla in stanga si in dreapta, in materie de nunti, evident. Si uneori (deseori) sfarsim prin a ne umple telefonul sau/si calculatorul cu tot felul de imagini si documente pe care atunci cand le cautam nu le mai gasim. Evernote stie cu ce dificultati ne confruntam, mai ales noi miresele, asa ca ne permite sa stocam informatii de mai multe tipuri (imagini, text, audio, video etc.) intr-un singur loc, la care avem acces oricand dorim. Daca nu v-am convins, instalati aplicatia chiar acum si jucati-va! E gratis!

Ce parere veti despre aceste aplicatii? Mai cunoasteti altele utile in organizarea nuntii?

Spuneti-mi intr-un comentariu!

Sursa foto: Foto Fanurie

It's only fair to share...Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on Twitter

Leave a Reply

Required fields are marked*