Despre mine

Povestea mea e simpla. M-am nascut in Morteni, Dambovita,  in anii de gimnaziu am invatat la scoala din localitate, iar in anii de liceu la Colegiul “Vladimir Streinu” din Gaesti. Prima parte a vietii (din clasa a IV-a pana in clasa a XII-a) mi-am petrecut-o scriind poezie si proza. Gratie acestui dar am trait cu intensitate fiecare moment, fie ca a fost vorba de agonie sau extaz. O mare parte a framantarilor mele le-am adunat intr-o carte, Amprenta tacerii. Am absolvit facultatea de Comunicare si Relatii Publice, apoi un master in Comunicare Manageriala si Resurse Umane. In primul an de facultate am descoperit un alt mod de exprimare, fotografia. Pana acum am facut fotografie de peisaj, de portret, de eveniment (nunta, botez) si am incercat sa dezvolt un proiect fotografic tare drag sufletului meu, In prezenta absentei ( https://www.facebook.com/mihaela.teodorescu.940).

Desi, de cand ma stiu am batut cuie pe unde am apucat (spre disperarea tatalui meu), am taiat si modificat haine (spre disperarea mamei si a bunicii) si am decorat tot ce mi-a iesit in cale (spre disperarea tuturor), abia acum un an m-am gandit serios sa fac ceva din pasiune mea. Recunosc, am avut multi oameni minunati in jur care mi-au apreciat munca si m-au incurajat sa lupt pentru visele mele. Pe langa fotografia de eveniment la care lucrez alaturi de sotul meu (http://fotofanurie.ro/blog/), de ceva timp dezvolt un nou proiect: Atelier de creatie Mihaela Chirobocea (https://www.facebook.com/hmc810/?fref=ts). Pornind de la nevoi umane reale, nevoi de care m-am lovit in momente importante din viata mea, realizez produse handmade pentru decorul locuintei, pentru nunta, botez, sedinte foto tematice si asa mai departe.

Astazi, iata-ma in fata unei noi provocari: blogging-ul. Aceasta este modul meu de a fi de folos celor din jur cu informatii utile si corecte, pe care mie mi-a fost foarte greu sa le gasesc si sa le diferentiez de cele eronate.  Experienta mea de 5 ani ca fotograf de nunta, organizarea propriei nunti, internshipul facut la Ghidul Miresei si oamenii pe care i-am cunoscut si cu care am colaborat de-a lungul timpului m-au facut sa vad lucrurile putin diferit. De aceea, voi incerca sa dezbat tematici variate din domeniul nuntiilor, fotografiei, produselor handmade si multe altele, incercand intotdeauna sa fiu un ajutor de nadejdie cititorilor mei. Sunt deschisa la recomandari si critici constructive si la cat mai multe colaborari!

It's only fair to share...Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on Twitter